dinsdag 24 juli 2018


Dag 12 de rustdag die gisteren gepland was is er vandaag dan toch gekomen. 31 rustige km om van de ene camping naar de andere te rijden. De eerstvolgende camping op of nabij de route ligt op 56 km maar dat is iets voor morgen. Terug in Saint Leu d´Esserent, maar wel op de andere camping: hier geen stukje hondenweide, maar een volwaardige campingplek. Bij aankomst kreeg ik zowaar een ijskast-gekoelde grote fles water aangeboden en toen ik zei dat ik geen voldoende lange kabel had voo de stroom, werd er prompt een haspel met verlengdraad afgeleverd. Dat alles voor 2/3 va de prijs bij die andere camping. Vandaag ook iets uitgebreider gekookt: kippeboeten met gebakken petatjes en appelspijs en als dessert 2 pechen en 2 koppen koffie met room.
Gisteren bij het nazien van de versnellingen vastgesteld dat mijn achterwiel wat los getrild was, vastgezet en de versnellingen wat bijgeregeld zodat alles weer naar behoren werkt. Klaar dus om vanaf morgen echt de thuisrit aan te vatten.


Toch enkele snapshots vandaag:





1 opmerking:

Anoniem zei

het klinkt alsof je een fijne dag hebt gehad! Mag wel na je prestatie van de laatste dagen! Geniet van de rust en dan hopelijk niet te warm huiswaarts, rustig aan dan kom je er ook, gezond en wel!!! Wij redden ons hier wel ondanks de vreselijke hitte, vandaag een record van 35 graden in de schaduw gemeten op het terras!